Üvegfalak, térelválasztók

 

Üvegfalak, üveg térelválasztók

Ezek a térelválasztók napjainkban már szerves részét képezik az építészetnek és a lakberendezésnek. Ez az építészeti elem számos helyiségben felhasználható, és mindenhol előnyös eredménnyel jár, mivel növeli és világosabbá teszi az enteriőrt. Sokoldalúsága miatt alkalmasak fürdőszobákba zuhanyfalként, galériákba vagy vendéglátó helyiségekbe elválasztófalként, valamint irodákba is, ahol a tér optikai manipulálásával tágasabb hatást érhetünk el.

Különböző típusokban és kivitelekben készülhetnek. Lehetnek átlátszók, színesek, savmarta felületűek vagy egyedi mintákkal díszítettek, például homokfúvással vagy savmaratással, de bármilyen Ön által választott színben tudunk biztosítani.

Üvegfalak

A kivitelezés szempontjából az üvegfalak lehetnek profilba építettek, burkolatba illesztettek vagy pontmegfogottak. A profilba épített esetén a falat egy keretrendszerbe helyezik, ami lehetővé teszi a nagyobb stabilitást és tartósságot. A burkolatba illesztettek a környezetükbe olvadnak, így egy egységes megjelenést biztosítanak. A pontmegfogott üvegfalak pedig minimalista megjelenésükről ismertek, ahol az üveglapokat csupán pontok tartják.

Ezek a megoldások egyaránt praktikusak és esztétikusak, így ideális választást jelentenek bármilyen belső tér kialakításához. A modern építészet és lakberendezés egyre nagyobb hangsúlyt fektet ezeknek az elemeknek az alkalmazására, hiszen nemcsak funkcionalitásuk, hanem esztétikai értékük miatt is népszerűek.Hasonlóképpen az üveg tolóajtók is.

%

biztonságos

%

ár-érték arány

%

modern megjelenés