Üvegkorlátok

A ház dísze: az üvegkorlátok

Az üvegkorlát egyre gyakoribb megjelenése az exkluzivitásának és modern megjelenésének köszönhető. Népszerű a belsőépítészeti megoldások során is, így ma már nemcsak az irodaépületekben, hanem családi házakban is elterjedt. További felhasználási köre a panelépületek, társasházak, lépcsőházak, irodaépületek homlokzatain, belső terein, tetőt övező kertek, korlátok megoldásaiként, bevásárlóközpontok korlátrendszereinél is.

Az üvegkorlát előnye a hagyományos fából és/vagy fémből készült korlátokhoz képest, hogy könnyen tisztítható, időtálló, esztétikus és nyílt megjelenést kölcsönöz, hosszú élettartamú és biztonságos. Törés esetén a ragasztott biztonsági üvegkorlát nem okoz személyi sérülést, mert meggátolja, hogy az üvegszerkezet szétszakadjon, így nem lehet kiesni rajta, és nem törik darabokra sem, így nem okoz vágást.

Üvegkorlátok

Az üvegkorlátok sokféle formában és kivitelben elérhetőek. A kialakításuk során lehetőség van átlátszó, matt vagy színes üveg használatára. Variációként például beépíthetőek kész kerítésekbe, vagy készülhetnek rozsdamentes illetve horganyzott, festett kerettel is. Az üvegkorlátok készítése során kizárólag biztonsági üveget alkalmazunk, így garantálva a felhasználók biztonságát és a tartósságot.

Az üvegkorlátok mellett esztétikus megjelenést ad házának az üveg ajtók vagy tolóajtók. Az Alldasglas mindezeket magas szakértelemmel tervezi meg és kivitelezi.

%

biztonságos

%

ár-érték arány

%

modern megjelenés